Susținători

Evalueserve – un exemplu de responsabilitate socială

Evalueserve

Evalueserve este o companie globală specializată în procese de cunoaştere, cu o echipă de peste 2600 de profesionişti în întreaga lume, având centre de cercetare localizate în Chile, China, India şi România. Soluţiile de cunoaştere oferite de Evalueserve includ cercetare personalizată şi servicii de analiză pentru companii de vârf din întreaga lume.

Prin intermediul generozităţii angajaţilor, Evalueserve ne susţine de doi ani de zile cu consecvenţă în campaniile pe care Dorcas România le desfăşoară pentru sprijinirea şi ajutorarea persoanelor defavorizate.

Ne-au susţinut iniţial în campania Găleata albastră, iar apoi, treptat, au făcut noi paşi concreţi în susţinerea diferitelor proiecte pe care noi le desfăşurăm în parteneriat cu alte organizaţii.

La momentul actual, angajaţii Evalueserve sunt implicaţi atât în proiectul Adopt a granny, cât şi în proiectul Şansă pentru o viaţă mai bună, desfăşurat în parteneriat cu Centrul Creştin Betania din Oradea.

“Am ales Dorcas Aid pentru că proiectele lor ne permit să ajungem la acele persoane din comunitate care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru, a căror situaţie materială şi socială sunt cu adevărat copleşitoare.” a declarat Anamaria Ursa, specialist in comunicare şi relaţii publice Evalueserve.

Dorim să le mulţumim călduros pentru că sunt într-adevar un model de dedicare în sprijinirea dezvoltării comunităţii!